top of page

7 maj | Workshop: Mellan drömmen och slitet

Uppdaterat: 11 apr.

Malmö Ideella, ABF Malmö och Arena Opinion bjuder in till en workshop om hur ni kan bli bättre på att nå ut med ert budskap och skapa förändring.


Kämpar ni också med att nå ut och skapa engagemang för era frågor? Ni är inte ensamma! I en föränderlig värld med mängder av digitala kanaler, nya sätt att organisera sig och ett snabbt nyhetsflöde kan det vara svårt att som liten organisation att påverka. Men det finns sätt att gå från upprördhet till engagemang. 
Välkomna på en morgon med konkreta tips och möjlighet att utbyta erfarenheter. Workshopen leds av Silvia Kakembo och Aida Badeli från Arena Opinion och utgår från Silvias nya bok Mellan drömmen och slitet. Boken är skriven för den som ser behov av förändring i samhället och som kanske har en lösning, men som ännu inte alla verktyg eller ett välfyllt bankkonto att ösa ur när kampanjbudgeten ska tas fram.


Datum: 7 maj

Tid: 08.30–10.00

Plats: Föreningscenter Nobel 21, Nobelvägen 21


Under workshopen så kommer vi fokusera på:

  • Att formulera ett tydligt och lättkommunicerat budskap

  • Vilka plattformar som passar just din organisation

  • Hur ni kan skapa engagemang för era frågor

  • Och mycket mer!


Sista anmälningsdag är 2/5.


Arena Opinion riktar sig till ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Vi erbjuder stöd till er som vill påverka opinionen i en viktig fråga, förbättra er kommunikation eller som vill växa och bli fler medlemmar. 


Malmö Ideella samlar och stärker ett aktivt civilsamhälle, vilket bland annat innebär att i samverkan med Malmö stad driva Föreningscenter Nobel 21.


ABF Malmö, studieförbund som erbjuder studiecirklar, föreläsningar och kurser. 

Comments


bottom of page