top of page

Diskussion på Inkonst om den oetablerade kulturens utrymme

Uppdaterat: 4 jan.


Hur långt kan finansiärer styra över verksamheters innehåll och inriktning?


Hur ska oetablerad kultur agera för att behålla sin egenart, spontanitet och kanske experimentella egenskaper när den söker bidrag? Vad händer med initiativ som faller utanför givna ramar?


Frågorna diskuteras under panelsamtalet “Spaces for emerging culture” den 14 januari på Inkonst , med Natalie Metz, Lutz Leichsenring och Dimitri Hegemann, samt Aurora Percovich som moderator. Samtalet hålls på engelska.


“Spaces for emerging culture” arrangeras i samarbete med SHAPE+ , en plattform för innovativ musik och audiovisuell konst med stöd från EU:s Kreativa Europa.


Det riktar sig till alla som på olika sätt jobbar med eller har ett intresse för att arrangera evenemang inom kulturområdet.


Även alla som på olika sätt jobbar i projekt som är kopplade till EU, eller som i sin yrkesroll har erfarenhet av att ansöka om finansiering till kulturella initiativ, kan ha intresse av samtalet.


#kultur#eu#creativeeurope#finansiering#panelsamtal


Arrangera allt från det lilla mötet med två personer till den större konferensen med 80+ personer på Föreningscenter Nobel 21. Hos oss kan ni ha allt från workshops och utbildningsdagar till personaldagar och konferenser. Vi ordnar det ni behöver, förtäring, teknik, digitala lösningar, m.m. Sök lediga datum och lokaler i vår bokningskalender.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page