top of page

Möt föreningar och andra under Grannskapsdag på Möllan

Den 6 februari blir en alldeles särskild dag för Sofielundsvägen nära Möllevångstorget. Mellan kl 16.30 - 18.30 arrangerar BID Malmö tillsammans med fastighetsägare, föreningsliv och polisen en grannskapsdag med musik och aktiviteter för stora och små.

Det blir olika uppträdanden, ballonger, popcorn, schackspel, ansiktsmålning, musik och korvgrillning.


Tanken är bland annat att ge plats och uppmuntra till möten mellan de som bor, vistas, arbetar och engagerar sig i området.


Från Nobel 21 och Malmö Ideella medverkar Engagemang i Malmö och Föreningslots, som står redo att hjälpa den som vill ha tips eller svar kring föreningsliv och mötesplatser runtom i Malmö.


Hen kan svara på vilka olika föreningar som just nu är aktiva och på vilka sätt man kan vara med - om söker en plats som deltagare, volontär, ledare, eller något annat.


Grannskapets organisationer Flamman, Röda Korset och Fryshuset finns också på plats, liksom områdespolis och kommunpolis, och fastighetsaktörerna Stena Fastigheter, MKB och Heimstaden.


Det är första gången som BID Malmö arrangerar en grannskapsdag som denna, som kan komma att dyka upp på fler platser framöver.
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page