top of page

27 maj | Var med och utforma "The European Charter on Youth Spaces"

Malmö Ideella bjuder in unga och ungdomsledare att lämna feedback på utkastet till The European Charter on Youth Spaces - ett dokument för att främja ställen och platser där ungdomar möts eller har aktiviteter ihop.


🖇️ The European Charter on Youth Space har kommit till inom Erasmus+ projektet Youth sPEACES (där Malmö Ideella är en av nio medverkande europeiska organisationer), och ska presenteras för EU-parlamentets ledamöter under hösten 2024.


🖇️Vi söker feedback på alltifrån innehåll till språk och formuleringar, relevans och inkludering, med mera.


🖇️Feedback från unga och ungdomsledare gör det enklare för Youth sPEACES att skapa en charter som framöver blir relevant och användbar för personer som engagerar sig i, eller tar beslut om, ungdomars mötesplatser.


🖇️The European Charter on Youth Spaces ska kunna vara dels guide och inspiration, dels lyfta och erkänna ungas mötesplatser som viktiga för bland annat delaktighet, personlig utveckling och en hållbar demokrati.


🖇️Läs utkastet till The European Charter on Youth Spaces här: https://tinyurl.com/mr453ffc


✔️ Vad? Tyck till om "The European Charter on Youth Spaces" - en del av Youth sPEACEs

✔️ När? 27 maj, kl 15-17

✔️ Var? Föreningscenter Nobel 21 (Nobelvägen 21-23)


✔️ Hur? Kom förbi och berätta för Malmö Ideellas representanter vad du tycker om chartern.

✔️ För vem? Unga, eller personer som arbetar med unga.


Har du / ni inte möjlighet att komma men vill ändå lämna feedback, går det bra att mejla synpunkter till anna@malmoideella.se


🖇️ Varmt välkomna! 🖇️


🌍🌍🌍 PST!🌍🌍🌍


Om du hade tyckt det var kul att resa med till Bryssel och presentera chartern för ledamöter i EU-parlamentet i höst, så kan du i samband med feedbacken anmäla dig till detta.


Anmälan görs genom att lämna namn, födelsedatum och e-postadress till Malmö Ideella.


Erbjudandet gäller i första hand för målgruppen unga = 18-30 år (unga under 18 år är välkomna med vårdnadshavares skriftliga samtycke).


Resa kommer att vara ungefär fem dagar lång och samlar drygt 40 personer (5 unga + 1 ungdomsledare från Youth sPEACES sju olika länder).


Kostnader för resa, uppehälle och mat ersätts av EU.
댓글


bottom of page