top of page

29-30 maj | Var med och utveckla AI för civilsamhället

Uppdaterat: 11 apr.


Den 29-30 maj samlar vi engagemang och teknik på Nobel 21 när Microsoft, ReDI School of Digital Integration Malmö, Malmö Ideella och Nobel 21 bjuder in till AI Hub för föreningsliv, idéburna organisationer och civilsamhälle.


Utforska potentialen i AI och de möjligheter som finns kring att förbättra processer och uppgifter i er organisation – alltifrån volontärengagemang till rapportskrivning, insamlingsarbete och innehållsskapande, med mera.


Upptäck hur AI kan stärka och effektivisera idéburna organisationer i deras strävan för att göra Malmö och världen till en bättre plats för många.


Lär er mer om hur AI kan användas ansvarsfullt, och vilka möjligheter och utmaningar som finns.


Workshopen hålls på engelska.


Anmälan via länk


Talare och fler detaljer kring programmet meddelas inom kort, men redan nu kan du säkra en plats för 1-2 personer från er förening/organisation:Först till kvarn!


Funderingar eller frågor?


Om ni är intresserade av att veta mer om AI Huben är ni varmt välkomna att höra av er via at malmo@redi-school.org


Om arrangörerna


ReDI School of Digital Integration Malmö är en ideell IT-skola för personer med flykting- och migrantbakgrund. Vi stärker människors digitala kompetens och driver på mångfald, inkludering och jämställdhet på den svenska arbetsmarknaden.


ReDi, Malmö Ideella och Microsoft tror på teknik som en transformativ kraft för att förstärka värdefulla och samhällsnyttiga insatser.


Comentários


bottom of page